Eksporten vil ske gennem online salg
Van Cool

Eksporten vil ske gennem online salg

En række online virksomheder giver til alt held en hel del forskellige muligheder for fragt. En af de mest almindelige er nu om stunder afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo yderst let gængelig, samt i mange tilfælde endda den billigste leveringsløsning.

Leveringstidspunktet er jo ualmindeligt vigtig når du mangler pakken straks, og derfor er det naturligvis på sin plads at du besigtiger tidshorisonten for levering ved det relevante produkt.

Flere e-firmaer i Danmark giver løfte om dag-til-dag levering på en række varer, hvilket dog forudsætter at du bestiller forinden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer klargjort forud for at de lageransatte får fri.

Nogle enkelte online varehuse frembyder fragtfri levering, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der købes for en fastsat pris. Desuden skal du tage den mest letkøbte leveringsmanér, som ofte – om du opholder sig nær Viborg, Nakskov eller Ribe – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Internethandel boomer

Det er jo efterhånden ret så enkelt for almindelige dødelige at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos diverse internet selskaber og med det motiv har utallige online varehuse fundet det nødvendigt at sænke salgsværdien på mange af deres varer – til piger og drenge, og samtidig til herrer og damer – helt i bund, og endda nogle gange frembyde portofri levering.

Det kan immervæk være nyttigt at prøve et par forskellige internet butikker efter rabatkoder forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris.

Man må trods alt være obs på, at såfremt en online shop reklamerer varer til salg for en pris der er ekstraordinært attraktiv, burde det mange gange være et signal om en uægte internet shop. Bestillinger med kort er imidlertid indbefattet af en orden, der støtter folk imod svindlende online virksomheder.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du overveje et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at klare regningen over tid.

Efterses af fagmænd som har ekspertise inden for reglerne

Før folk bestiller i en internet webshop burde de for at være på den sikre side gennemlæse e-shoppens regler, det er dog ofte ikke super spændende.

En anden mulighed kan være at finde ud af om webbutikken er støttet af e-mærket, fordi det er en sikkerhed for at internet webshoppen efterfølger de danske retningslinjer, udover at e-forretningen ofte efterses af fagfolk der mestrer bestemmelserne på området. Dette er desuden din genvej til en håndsrækning, for så vidt du forvoldes dilemmaer ved din handel.

Endvidere anbefales det at køberen er klar over de primære regler i forbindelse med ordren, eksempelvis den returrettighed internet virksomheden anvender. I den forbindelse er det virkelig relevant, at man når som helst bibeholder sin e-mail kvittering, således man altid kan dokumentere sit køb, uanset om man søger en vare til en dame eller herre.

En indikation om at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler

Trustpilot frembringer absolut anstændige genveje til at se nøjere på en stor portion nuværende konsumenters synspunkter og derved er det klogt, at du analyserer e-handlens ratings før du køber.

Facebook giver dig derudover adskillige sikre muligheder for at få indtryk af internet butikkens troværdighed. Desuden ser vi endda internet handler hvor det er muligt at forfatte en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden må bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er annoncefinansieret. Vi har aftaler med nogle forskellige internet forretninger idet vi fremviser butikkernes varer, og indkasserer godtgørelse for så vidt en af de besøgende på vores hjemmeside realiserer en handel.

Oplysninger om produkter og online butikker understøttes tit, men der tages forbehold for forandringer der måtte være udført siden vi nyligst opdaterede hjemmesidens informationer.